Anastasia Casey Austin, Texas

Selectăm în mod independent aceste produse — dacă cumpărați de la unul dintre linkurile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Toate prețurile erau exacte la momentul publicării.

Uneori, bucătăriile au nevoie de refacere pentru că pur și simplu nu sunt suficient de funcționale sau proiectate bine. Dar nu a fost cazul proprietarilor de case din Austin, Texas Anastasia și Quinn Casey, care s-a angajat într-o renovare a bucătăriei care va ușura în cele din urmă starea de spirit. Bucătăria lor de 120 de metri pătrați era... „atât de maro”, Anastasia spune despre casa ei în stil cabană cumpărată în 2017. De fapt, era maro, cu un indiciu de „fals toscan” și pur și simplu nu era atmosfera ei.

Totuși, în timp ce bucătăria ei ar fi fost în regulă așa cum era, Anastasia a vrut să se simtă mai ușoare și mai strălucitoare. Amplasarea bucătăriei în casă și un bar de servire pe o parte, făceau să se simtă ca totul a fost împins într-un colț, iar ea dorea ca spațiul să se simtă coeziv cu restul casei.

instagram viewer

În plus, dulapurile întunecate s-au oprit la trei metri mai departe de tavanele de 11 picioare, iar Anastasia a vrut să maximizeze spațiul disponibil pentru ei. Așa că și-au suflecat mânecile și au început să-și imagineze cum ar putea arăta bucătăria de vis.

Ar fi ușor de crezut că Anastasia este un designer de interior doar privind bucătăria terminată pe care și-a petrecut aproximativ doi ani planificând și visând singură. (Deși nu este una, lucrează cu câțiva la studioul ei de design de tip boutique, IDCO.) Rezultatul frumos arată ca un milion de dolari, dar întregul buget a fost într-adevăr de 22.000 de dolari.

Una dintre cele mai mari schimbări a fost pur și simplu eliminarea unei bariere vizuale. Peninsula bucătăriei avea un pervaz la înălțimea barului, care stătea la 10 inci deasupra restului blaturilor și bloca linia de vedere a spațiilor de locuit.

Acel singur element a rupt fluxul vizual al restului casei și a făcut ca bucătăria să se simtă ca un spațiu separat. Anastasia a făcut marginea la nivel cu restul tejghelei și presto — s-a simțit imediat mai deschis!

Pentru a elimina mare de maro, Anastasia a adus o nouă paletă de culori proaspătă — un aspect monocromatic elegant, cu alb cald și gri (inclusiv fronturile dulapurilor) și ușile dulapurilor schimbate pentru liniile curate ale stilului Shaker din Lumea ușii cabinetului. Ea a refăcut și dulapurile, făcându-l mult mai înalt pentru a umple spațiul de deasupra frigiderului.

Noile blaturi din marmură din piele de Carrara, într-un alb și gri moale, au luminat dramatic spațiul. O decizie foarte inteligentă pe care a luat-o cuplul a fost să folosească o bucată decupată din zona chiuvetei ca spate.

Schimbarea dulapurilor superioare cu rafturi plutitoare lungi personalizate a ușurat și a luminat și mai mult camera. Anastasia le-a completat cu colecția ei de farfurii, cești și pahare de băut și câteva piese de servire.

O mică ciudatenie a bucătăriei erau câteva ferestre mici, situate ciudat. Anastasia a fost hotărâtă să lucreze cu ei și a creat un moment unic cu o piesă de artă de epocă, deasupra uneia, acoperită cu o lumină de bibliotecă care perfecționează scena.

Întreaga renovare a durat aproximativ șase săptămâni, iar Anastasia și Quinn nu ar putea fi mai mulțumiți de rezultate.

Dacă ar putea schimba doar un singur lucru, ar fi un detaliu destul de minor de a adăuga un frigider gata pentru panouri, dar a avea un frigider din oțel inoxidabil nu o împiedică pe Anastasia să iubească absolut bucătăria recent renovată. Le aduce atât de multă bucurie încât uneori stau în camera alăturată și se uită cu uimire. (Nu îi putem învinovăți!)

  • Acțiune
instagram viewer