Bucătăria proaspăt căsătorită „No Demo Reno”.

Când Bobby și Ann s-au căsătorit, au decis să numească casa lui Ann de peste 10 ani acasă. În timp ce spațiul a funcționat pentru Ann în anii ei singuri, cuplul căuta să ofere casei câteva îmbunătățiri practice care o făceau mai potrivită pentru două persoane. În cel mai recent episod al emisiunii HGTV „Nu Demo Reno”, noii căsătoriți au cerut-o pe Jenn Todryk să-i ajute să-și transforme casa într-o casă în care să-și poată distra prietenii.

Cu un buget de 85.000 USD și un calendar de șapte săptămâni, Jenn a început să lucreze cu echipa ei. Punctele de interes ale renovării au fost bucătăria și baia principală, care aveau nevoie de mai multe actualizări.

Cea mai mare problemă a bucătăriei a fost lipsa de funcționare. Camera a început ca un spațiu de gătit galben, ușor învechit, fără masă. Bobby și Ann au putut să mănânce pe blat, dar a fost greu să găsești locuri pentru orice oaspeți suplimentari. Camera era aglomerată de un suport pentru vinuri și un frigider și două coșuri de gunoi voluminoase. Bobby a remarcat, de asemenea, lipsa de depozitare în spațiu, care i-a împiedicat să-și depoziteze corect aparatele mai mici.

instagram viewer

Jenn și echipa ei au început renovarea prin îndepărtarea „aproape totul, cu excepția pereților”. Au distrus vechile contoare și dulapuri și le-au înlocuit cu toate produsele noi. Blaturile erau de un alb simplu, curat, iar dulapurile au venit în două culori. Dulapurile de sus erau albe, iar dulapurile de jos erau bleumarin. Ambele seturi de dulapuri au oferit o mulțime de spațiu de stocare suplimentar. Echipa a pictat și peste pereții galbeni cu o culoare alb-gri. După ce i-a întrebat pe tinerii căsătoriți despre preferințele modelului, Jenn a optat pentru un spătar complicat de plăci.

„Am fost calm pe blat pentru că am vrut să vă ofer tuturor ceva distractiv, funky și geometric pe spătar”, a împărtășit ea în timpul dezvăluirii.

Jenn a instalat un corp de iluminat din nichel lustruit pentru a oferi camerei o luminozitate suplimentară (în timp ce se potrivește tonurile de gri din cameră). De asemenea, a adus o masă nouă și scaune negre, care se potriveau cu scaunele negre. Camera a fost terminată cu un colț lângă masă, ceea ce a permis locuri suplimentare pentru oaspeții suplimentari.

Asemenea bucătăriei, baia nu avea un flux natural. Deși erau două chiuvete în toaletă, lucrurile lui Ann copleșiseră încet spațiul și făcuseră greu pentru ea și soțul ei să se pregătească în același timp. Camera bej și cafeniu era și ea învechită, cu gresie veche atât pe podea, cât și pe blat. Dușul a fost, de asemenea, o problemă pentru ambele părți, deoarece era prea mic pentru a-i putea încăpea confortabil pe Bobby și nu avea un loc convenabil pentru Ann pentru a-și rade picioarele. Cei doi au cerut un spațiu luminos, liniștitor, senin și ușor pentru ochi.

Jenn și echipa ei au început prin a vopsi pereții în verde-gri și prin a adăuga noi plăci cu model pe podea. „Vreau ceva distractiv și funky, pentru că este o podea de baie atât de mică, încât putem scăpa cu o tăietură de marmură foarte cool”, a explicat Jenn. Ea a pus echipa ei să mute dușul într-o altă parte a încăperii, ceea ce le-a permis să alungească vanitatea și să instaleze două noi spații de dulap pentru depozitare suplimentară. Spațiul suplimentar a făcut baia și locuința în ansamblu mai funcționale pentru viața de zi cu zi a două persoane.

  • Acțiune
instagram viewer