Sarah și Mike Tang Atlanta, Georgia

Selectăm în mod independent aceste produse — dacă cumpărați de la unul dintre linkurile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Toate prețurile erau exacte la momentul publicării.

Când Sarah și Mike Tang și-au cumpărat prima lor casă - o fermă în stilul anilor 2000 în Atlanta, Georgia - a fost mai mult pentru cartier decât pentru casa în sine. Mike, care este manager de produs la un start-up, și Sarah, un designer grafic independent, se străduiau să găsească o casă pentru familia lor de patru persoane pe piața fierbinte din Atlanta.

Acesta a fost primul proiect de cumpărare și renovare a casei al cuplului (în timpul unei pandemii, nu mai puțin!), așa că nu erau exact siguri cum să realizeze potențialul bucătăriei. Atunci soții Tang au decis să angajeze designerii din Atlanta Catherine Leavitt și Leah Owens Friday & Co. Design.

În primul rând, duo-ul a evaluat spațiul și stilul clienților lor. Spațiul de 200 de metri pătrați „a fost un lemn întunecat și generic bucătărie”, spune Owens. Avea mult spațiu de stocare, dar cu siguranță nu le reprezenta estetica. „După câteva întâlniri cu Sarah și Mike, am știut că sunt atrași de materiale de lux și detalii fermecătoare – ceva ce cu siguranță nu au primit în bucătăria lor actuală”, spune Owens.

instagram viewer

Scopul numărul unu pentru Sarah și Mike a fost să lumineze locul și să aducă un aspect mai modern, dar atemporal. S-au gândit chiar să facă o gaură în partea laterală a casei pentru a adăuga o fereastră, spune Sarah. Dar, datorită ajutorului designerilor lor, ei au realizat tot ce și-au dorit și mai mult, fără a ajunge la acele extreme.

Ei și-au găsit inspirația într-unul dintre paharele preferate ale lui Sarah: realizat dintr-un cristal fin frumos, „strălucea cu mai multe culori când este ținut la lumină”, spune Owens. I-a amintit lui Owens de un pandantiv din sticlă de mercur (Lanternă Lorford Smoke Glass de la Circa Lighting mai exact). „Știam că Sarah i-ar plăcea [o] … și am fost încântați să-l folosim într-un spațiu. Iluminarea a inspirat designul bucătăriei noastre și a adăugat un strat de romantism care o surprinde perfect pe Sarah!”

Pentru a extinde bugetul - care, în total, a fost în jur de 43.000 de dolari - au rămas cu planul original și cu podeaua existentă din lemn de esență tare, care a avut nevoie doar de petice minime. Dar absolut totul a mers, începând cu acele dulapuri care se profilează. „Bucătăria originală era un perete solid de dulapuri grele din lemn”, spune Owens. Și pentru că erau toate de aceeași mărime, „a adăugat la senzație ca peșteră a spațiului.” 

După demonstrarea bucătăriei, instalațiile electrice și sanitare au fost actualizate și au adăugat dulapuri personalizate. Pictat în Făină albă Sherwin-Williams și construite la înălțimea tavanului, au făcut ca camera să se simtă mai înaltă, spune Owens. „Amestecarea ambelor uși din sticlă și rafturi deschise a contribuit la aducerea unei senzații aerisite și spațioase în cameră.”

Restul camerei a fost, de asemenea, tratat cu o paletă de culori aerisite, albe, cu Carrara curată și șlefuită blaturi de marmură și pereți albi, împreună cu plăci pătrate albe pentru spătar, care au o lucrare manuală atmosfera. Sarah spera la o senzație romantică, de Lume Veche, europeană, așa că pentru a încălzi tot acel alb, „am adăugat straturi de lemn colorat”, spune Owens.

„Inițial, am luat în considerare câteva piese antice pentru o insulă de bucătărie, dar chiar aveam nevoie de ceva destul de îngust în spațiu”, explică Owens. „Ne-am dorit și o insulă cu rafturi deschise pentru a ajuta spațiul destul de îngust să se simtă mai mare. În cele din urmă, am optat pentru o insulă de bucătărie personalizată făcută din stejar alb tăiat cu ferăstrău, întunecat la un maro bogat prin fumingul cu amoniac, o tehnică tradițională.”

Deoarece aceasta ar fi zona centrală de pregătire a bucătăriei, designerii au decis să deranjeze blatul și părțile laterale pentru a o face să se simtă mai puțin prețioasă și mai trăită. Au fost introduse elemente suplimentare din lemn cu o buză de picurare sub chiuveta fermei și rafturi din lemn. Au adăugat, de asemenea, detalii pe beadboard peste tot.

Adăugând tușe de alamă în tot spațiul, cum ar fi detaliile de pe cuptor (mai multe despre asta mai jos!), „bunoanele grele ale dulapului, feroneria antică de pe insulă, robinet de bucătărie, iar șina superbă a galeriei de pe rafturile deschise a ajutat, de asemenea, la luminarea spațiului”, spune Owens.

Uimitoarea Gamă italiană de 40 de inci de Ilve a fost cu siguranță un splurj, dar cuplul este încântat de asta. Văzând aragazul în spațiu, este greu de imaginat ceva mai perfect decât detaliile nostalgice și culoarea albă antică. De asemenea, iubesc contoare de marmură chiar mai mult decât se aşteptau. Pe baza a tot ce auzise despre marmură, Sarah era puțin speriată, dar spune că a fost remarcabil de ușor de îngrijit.

Renovarea a durat câteva luni cât încă locuiau în casă, dar a meritat din plin pentru Sarah și Mike. Spațiul este acum la fel de luminos și luminos pe cât sperau ei (nu este necesară îndepărtarea pereților!) și este un loc fericit și primitor pentru a petrece timpul și a se distra în familie.

  • Acțiune
instagram viewer